Telefoon:

072 512 70 44

Email:

reserveren@middelbeek.nl

Openingstijden Frieseweg:

ma-za: 07:30 - 20:00
zo: 09:00 - 11:00

Openingstijden Diamantweg:

ma-vr: 08:00 - 18:00

ALL4RUNNING

072 512 70 44

VANUIT ALKMAAR HARDLOPEND EUROPA VEROVEREN

Middelbeek bestaat al 75 jaar. In het kader van dit jubileum brachten wij in 2021 een jubileum magazine uit waarin wij een aantal klanten hun verhaal hebben laten vertellen. Stuk voor stuk mooie, indrukwekkende verhalen van lokale ondernemers, die we graag ook delen in dit blog.

Het is snel gegaan met All4running: negen jaar geleden gestart als afstudeerproject van mede-eigenaar Tom Bellord, nu online marktleider in Nederland en België als specialist in hardloopproducten. De ambitie om dit ook op Europees niveau te bereiken is groot. Naast de succesvolle webshop heeft All4running inmiddels vier fysieke winkels, in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en natuurlijk Alkmaar, want daar begon het allemaal.

 “Wij geloven dat de fysieke winkels en de webshop elkaar versterken. Mensen moeten 360 graden kunnen nadenken over hun aanschaf.” Bellord kent Middelbeek Autoverhuur al lang: letterlijk op de dag dat hij zijn rijbewijs kreeg, moest hij van zijn toenmalige baas een bus bij Middelbeek ophalen. All4running heeft regelmatig vervoer nodig om materiaal naar beurzen en de winkels te transporteren. “Ze zijn flexibel en maken niet gauw ergens een probleem van. Middelbeek is een goed voorbeeld van een traditioneel bedrijf dat met z’n tijd is meegegaan.”

All4Running Middelbeek Autoverhuur Alkmaar

Tekst: Anita van Prooijen
Fotografie: Norbert Reijngoud

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest