Telefoon:

072 512 70 44

Email:

reserveren@middelbeek.nl

Openingstijden Frieseweg:

ma-za: 07:30 - 20:00
zo: 09:00 - 11:00

Openingstijden Diamantweg:

ma-vr: 08:00 - 18:00

CEES BOESER

072 512 70 44

IK HOOR ONDERHAND BIJ DE INVENTARIS

Middelbeek bestaat al 75 jaar. In het kader van dit jubileum brachten wij in 2021 een jubileum magazine uit waarin wij een aantal klanten hun verhaal hebben laten vertellen. Stuk voor stuk mooie, indrukwekkende verhalen van lokale ondernemers, die we graag ook delen in dit blog.

Een gestolen auto was voor Alkmaarder Cees Boeser aanleiding om eens kritisch na te denken over de noodzaak van een eigen auto. Het leidde tot een weloverwogen beslissing waarvan hij – ook ruim twintig jaar later – nog geen seconde spijt heeft gehad. Het heeft hem namelijk meer opgeleverd dan alleen vervoer. 

Ineens staat je auto niet meer op de parkeerplaats! Deze onaangename ontdekking deden Cees Boeser en zijn vrouw in 1998. Later werd de Datsun Sunny dusdanig beschadigd teruggevonden dat hij total loss werd verklaard. De meeste mensen zouden meteen naar een andere auto op zoek zijn gegaan, maar Cees en zijn vrouw maakten pas op de plaats. “We vroegen ons af of we eigenlijk wel een nieuwe auto moesten aanschaffen. Zo vaak gebruikten we ‘m niet, een paar keer per maand en verder alleen in de vakanties. Alle boodschappen konden we lopend doen dus dat ding stond veel vaker voor de deur dan dat-ie reed. Bovendien konden we ons alleen een niet te dure tweedehandsauto veroorloven en daarmee koop je misschien toch de ellende van een ander.”

Band met de medewerkers

Om een lang verhaal kort te maken: Cees Boeser besloot voorlopig een auto te huren bij Middelbeek en is daar vervolgens niet meer weggegaan. “Alles wordt altijd goed voor me geregeld. Ze houden rekening met mijn wensen en als het nodig is, kan ik direct een auto komen halen. Er wordt nooit moeilijk gedaan, ook niet als ik op vakantie ben en er een dagje langer over doe. Eén telefoontje en het is oké.” Goede service dus, maar dat is niet het enige dat Cees waardeert aan Middelbeek: “Het zijn bijna allemaal nog dezelfde mensen en daar heb ik echt een band mee opgebouwd. Je wordt er als klant echt met respect behandeld. Ik heb er nu al zó vaak aan de balie gestaan, ik hoor onderhand tot de inventaris!”

Cees Boeser Middelbeek Autoverhuur Alkmaar

Foto’s en een praatje

Een paar keer per jaar huurt Cees Boeser een auto om met vakantie te gaan. Vroeger met zijn vrouw en sinds zij in 2012 overleed ook alleen. “We gingen samen vooral naar Duitsland, Oostenrijk en Italië. Op elke reis maakten we dan voor Middelbeek een fotootje van de huurauto.” In zijn eentje heeft hij bewust veel plaatsen bezocht waar hij ook met zijn vrouw kwam: “De eerste jaren was dat emotioneel hoor, maar de scherpe kantjes zijn er nu wel vanaf.” Cees reserveert standaard een auto met Kerstmis en Pasen, in het voorjaar maakt hij een tripje naar Duitsland en in de zomer gaat hij op pad richting het zuiden. “Fijn gevoel, met een goede auto. En als ik terugkom, maken we altijd een praatje hoe het is geweest. Ze kennen mijn verhaal daar.”

Mysterieuze Mario

Hoewel… niet helemaal! Op Facebook gebruikt Cees Boeser een alias en dus vroegen ze zich bij Middelbeek tijdenlang af wie toch die mysterieuze Italiaanse man was die zo enthousiast reageerde op hun berichten. Pas toen deze Mario zelf een keer een berichtje plaatste met auto erbij, viel bij Middelbeek het kwartje. Je maakt soms wat mee met je klanten!

Tekst: Anita van Prooijen 
Fotografie: Norbert Reijngoud

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest