Telefoon:

072 512 70 44

Email:

reserveren@middelbeek.nl

Openingstijden Frieseweg:

ma-za: 07:30 - 20:00
zo: 09:00 - 11:00

Openingstijden Diamantweg:

ma-vr: 08:00 - 18:00

HOTNETWORKZ

072 512 70 44

EXPERT IN DIRECT SALES EN DIRECT DIALOGUE

Middelbeek bestaat al 75 jaar. In het kader van dit jubileum brachten wij in 2021 een jubileum magazine uit waarin wij een aantal klanten hun verhaal hebben laten vertellen. Stuk voor stuk mooie, indrukwekkende verhalen van lokale ondernemers, die we graag ook delen in dit blog.

Hotnetworkz is een marketingbureau dat landelijk al heel wat jaren aan de weg timmert als expert in direct sales, direct dialogue, fotomarketing en promotie. Erol Karabay is manager van de vestiging Alkmaar, een van de veertien in Nederland: “Wij werken alleen voor landelijke en regionale A-merken. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan uitgeverij Sanoma, Albert Heijn, dagbladen en energiemaatschappijen, maar ook aan de BankGiro Loterij. Daarnaast werven we ook donateurs voor goede doelen. Ons werkgebied is heel Noord-Holland en soms daarbuiten.” Je kunt Hotnetworkz-marketeers dus ontmoeten in winkelstraten en thuis aan de deur, op evenementen, in musea en zelfs aan de telefoon. Werken voor Hotnetworkz is voor veel studenten een ideale bijbaan. “We leren ze via een traineeship echt een vak aan waarmee ze certificaten kunnen halen. Daarnaast zijn er interessante doorgroeimogelijkheden voor wie zich verder wil ontwikkelen in sales.” 

De verkoop- en promotieteams van Hotnetworkz Alkmaar hebben een vaste verzamellocatie: het eigen kantoor aan de Stationsweg. Daarvandaan vertrekken ze samen per auto naar de werkplek. Die auto’s huurt Erol Karabay bij Middelbeek Autoverhuur en daar zit een mooi verhaal aan vast: “Alkmaar was in 2007 de vijfde Hotnetworkz-vestiging van Nederland en toen huurden we al tot volle tevredenheid bij Middelbeek. Tussendoor zijn we een aantal jaar uit Alkmaar weggeweest en in 2019 is de vestiging weer heropend. Inmiddels was het min of meer landelijk beleid van Hotnetworkz om bij Europe Cars te huren, maar dat wilden wij absoluut niet vanwege de goede klik met Middelbeek! Dat is gelukt. En ook nu denken ze weer goed met ons mee als er iets geregeld moet worden. In coronatijd bijvoorbeeld, want toen hadden we voor dezelfde ploeg mensen ineens meer auto’s nodig!”

Hotnetworkz Middelbeek Verhuur Alkmaar

Tekst: Anita van Prooijen

Fotografie: Norbert Reijngoud

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest