Telefoon:

072 512 70 44

Email:

reserveren@middelbeek.nl

Openingstijden Frieseweg:

ma-za: 07:30 - 20:00
zo: 09:00 - 11:00

Openingstijden Diamantweg:

ma-vr: 08:00 - 18:00

MICHELLES SECRETARIAAT

072 512 70 44

BEWUST OMGAAN MET JE AUTOGEBRUIK

Middelbeek bestaat al 75 jaar. In het kader van dit jubileum brachten wij in 2021 een jubileum magazine uit waarin wij een aantal klanten hun verhaal hebben laten vertellen. Stuk voor stuk mooie, indrukwekkende verhalen van lokale ondernemers, die we graag ook delen in dit blog.

Als professioneel notuliste en zzp’er bezoekt Michèlle Schaper heel wat verschillende opdrachtgevers, zoals gemeenten, VvE’s, zorgorganisaties en technische bedrijven. Meestal pakt ze hiervoor het OV of de fiets. “Daarom heb ik ooit besloten geen bedrijfsauto aan te schaffen, maar een auto te huren wanneer dat nodig is. Op die manier ga je ook bewuster om met je autogebruik.“ Zo regelt ze het nu al jaren naar volle tevredenheid. “Middelbeek begon destijds met ‘Auto op afroep’. Perfect voor mij omdat het minder rompslomp gaf. Dit doen ze nu niet meer, maar voor mij als vaste huurder hanteren ze nog dezelfde soepele voorwaarden.” 

De frequentie waarmee Michèlle Schaper huurt, varieert tot soms meerdere keren per week. “Ik voel me er kind aan huis! De service is altijd goed en ik krijg een schone en volgetankte auto mee. En wat betreft de kosten: daar kan ik zelf echt geen auto voor rijden.”

Michelles Secretariaat Middelbeek Autoverhuur Alkmaar

Tekst: Anita van Prooijen 
Fotografie: Norbert Reijngoud

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest