Telefoon:

072 512 70 44

Email:

reserveren@middelbeek.nl

Openingstijden Frieseweg:

ma-za: 07:30 - 20:00
zo: 09:00 - 11:00

Openingstijden Diamantweg:

ma-vr: 08:00 - 18:00

SCHOUWS MUSIC

072 512 70 44

ER ZIT WELEENS MUZIEK IN DE BUSSEN VAN MIDDELBEEK

Middelbeek bestaat al 75 jaar. In het kader van dit jubileum brachten wij in 2021 een jubileum magazine uit waarin wij een aantal klanten hun verhaal hebben laten vertellen. Stuk voor stuk mooie, indrukwekkende verhalen van lokale ondernemers, die we graag ook delen in dit blog.

Schouws Music is eigenlijk een zwaar uit de hand gelopen hobby van muziekliefhebbers Ton en Patricia Schouws uit Uitgeest. In een normaal jaar staan ze op zo’n twintig platenbeurzen in Nederland en België, waaronder ’s werelds grootste in Utrecht. Hun specialisme is metal en hardrock op vinyl, een collectie die ze aanvullen via de groothandel of door aankopen in het hele land. Over wat ze dan soms meemaken, kunnen Ton en Patricia een boek schrijven…

Omdat je 25 kratten niet in een gemiddelde personenwagen vervoert, huren ze voor beurzen een bus bij Middelbeek Autoverhuur. De ultieme oplossing: “We krijgen altijd een schone bus mee, die we de avond ervoor al kunnen ophalen zonder dat ze daarvoor iets extra’s berekenen. Op die manier kunnen wij de bus ’s avonds laden en op de beursdag vroeg vertrekken. Hoe groot ze ook zijn, je bent er nooit een nummer. We voelen ons er welkom!”

Schouws Music Middelbeek Autoverhuur Alkmaar

Tekst: Anita van Prooijen 
Fotografie: Norbert Reijngoud

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest